Betalen, verzenden & retourneren

Betaalmethoden:

iDeal

PayPal

Betalen gebeurt natuurlijk veilig, wij zien direct of de betaling succesvol is verlopen.

 

Ophalen in de winkel:

De bestelde artikelen kunnen opgehaald worden in onze winkel. Na een bestelling nemen wij contact op om een afspraak te maken.

 

Verzending:

Zodra de betaling binnen is gaan we aan de slag. Op het moment dat er gebruik wordt gemaakt van de optie 'gratis verzending' (bij een bestelling boven 50,00 euro of via een kortingscode) wordt er door ons gekozen voor de goedkoopste optie. Als dit met postzegelcode of postzegels is, wordt er een filmpje van de verzending gemaakt. Dit kunnen we altijd doorsturen. Als de verzending met track&trace code is wordt deze via de mail gestuurd. PostNL levert in veel gevallen binnen 24 uur. Helaas kunnen wij dit niet altijd garanderen. Na verzending (en overleg van filmpje/code) zijn wij niet verantwoordelijk voor het afleveren door PostNL. Wel kunnen we bij niet-leveren contact opnemen met PostNL om navraag te doen.

 

Retourneren:

Mocht de bestelling toch niet zo leuk zijn of helaas de verkeerde maat zijn mag je het artikel altijd terugsturen. Volg dan de onderstaande stappen:

  • Laat ons binnen 8 werkdagen via mail weten dat er een retourzending aankomt.
  • Wij nemen alleen retourmeldingen in behandeling die van tevoren via de mail zijn aangemeld.
  • Het artikel is niet gedragen (passen mag natuurlijk) en is voorzien van de originele labels.
  • Zorg dat het artikel netjes verpakt is zodat het in goede staat bij ons aankomt.
  • De kosten van het retour-zenden van een artikel komen altijd voor rekening van de koper.
  • De koper blijft verantwoordelijk voor de retourzending totdat het product bij ons is aangekomen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of niet-leveren.
  • Natuurlijk adviseren wij je graag als je twijfelt over de juiste maat en pasvorm. Stel gerust je vraag via mail, een telefoontje of een berichtje via Facebook. Zo zorgen we er samen voor dat zo min mogelijk geretourneerd hoeft te worden.